Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Apartments Leonid

    Apartments Leonid - Ohrid

    Situated within 100 metres of Ohrid Lake, Apartments Leonid offers free WiFi, free luggage storage and a terrace. Free parking spaces are available.
    The apartment at the Leonid comes with a private bathroom with a shower, a flat-screen TV with cable channels and a well-equipped kitchenette. It also features a seating area with a sofa.
    Cuba Libre Beach is located within a 3-minute walk of the property, while Ohrid centre, featuring s

  • Apartments Magnolija

    Apartments Magnolija - Ohrid

    Apartmani za samostalni boravak Magnolija nalaze se na 1 km od plaže i centra grada i svi uključuju besplatan bežični internet, čajnu kuhinju i klima-uređaj. Većina ih ima i sopstveni balkon. Parking je besplatan.
    Svaki studio uređen je u jarkim, živim bojama. Gosti apartmana Magnolija mogu pripremati svoje obroke u potpuno opremljenoj čajnoj kuhinji i gledati kablovsku televiziju sa sofe.
    Lokalna pijaca nalazi se na samo

  • Apartments Marija

    Apartments Marija - Ohrid

    Objekat Marija je smešten u Ohridu, pored obale Ohridskog jezera. U ponudi ima smeštaj za samostalan boravak i besplatan bežični internet. Udaljen je 1, 2 km od Antičkog amfiteatra u Ohridu i 1, 4 km od Samuilove tvrđave.
    Studiji u ovom objektu sadrže čajnu kuhinju i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Dodatne pogodnosti obuhvataju posteljinu.
    Gostima je na raspolaganju i besplatan parking.
    Aerodrom Ohrid se nal

  • Apartments Mario

    Apartments Mario - Ohrid

    Apartmani Mario su smešteni direktno pored obale Ohridskog jezera. U ponudi imaju klimatizovane smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom.
    Sve moderno uređene smeštajne jedinice poseduju dnevni boravak sa prostorom za sedenje, sofom i TV-om s kablovskim kanalima. Pored toga sadrže dobro opremljenu kuhinju za samostalno pripremanje hrane. Na raspolaganju je i zasebna trpezarija. Kupatilo

  • Apartments Marjan

    Apartments Marjan - Ohrid

    Apartments Marjan is located in Ohrid’s centre, only 30 metres from Ohrid Lake. Featuring a restaurant and rooms with cable TV, it offers a garden with a terrace and barbecue facilities. Free Wi-Fi and free parking are provided.
    Overlooking the lake from a balcony, each room has a fridge and hardwood floors. They all comprise a private bathroom with a shower and free toiletries. A shared kitchen can also be used.
    Both the town and

  • Apartments Matjan

    Apartments Matjan - Ohrid

    Apartmani Matjan se nalaze na obali Ohridskog jezera, u samom centru grada. Objekat je smešten u mirnom kraju i sadrži apartmane sa 2 sobe i terasom odakle se pruža predivan pogled na jezero.
    Objekat Matjan je otvoren tokom cele godine. Centar lepote u kome su na raspolaganju solarijum, masaže i aerobik udaljen je svega 5 metara. Osoblje će vam rado pružiti informacije o oblasti. Moguće je organizovati krstarenja brodom i druge ob

  • Apartments Mite

    Apartments Mite - Ohrid

    Smešteni na samo 50 metara od obale Ohridskog jezera i na 10 minuta šetnje od centra grada, svi apartmani Mite sadrže balkon ili terasu i čajnu kuhinju. Imaju i flat-screen TV sa kablovskim kanalima i besplatan bežični internet.
    U lepo uređenom vrtu možete koristiti pribor za roštilj, a na raspolaganju vam je i besplatna usluga prevoza od i do ohridskog aerodroma i autobuske stanice.
    Prodavnice se nalaze na samo 20 metara,

  • Apartments MS

    Apartments MS - Ohrid

    Apartmani MS su udaljeni 400 metara od Ohridskog jezera. U ponudi je klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Gosti mogu koristiti besplatan parking u okviru objekta.
    Svaki apartman ima TV sa kablovskim kanalima i sofu u dnevnom boravku. Takođe sadrži dobro opremljenu čajnu kuhinju za samostalnu pripremu hrane i trpezariju. Kupatilo ima kadu. Sa nameštenog balkona pruža se pogled na grad.
    Apartmani MS nude izn

  • Apartments Nataka

    Apartments Nataka - Ohrid

    Apartmani Nataka su smešteni u Ohridu, na 1, 2 km od Ohridskog jezera. Ovi funkcionalno uređeni i klimatizovani apartmani nude balkon i besplatan bežični internet. Obližnji javni parking može se besplatno koristiti.
    Apartmani imaju 3 spavaće sobe, dnevnu sobu sa kablovskom televizijom i potpuno opremljenu čajnu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom pećnicom. Kupatila u apartmanima sadrže tuš i fen za kosu.
    O

  • Apartments Nela

    Apartments Nela - Ohrid

    Smešten na samo 100 metara od centra Ohrida i Ohridskog jezera, objekat Nela raspolaže modernim i klimatizovanim apartmanima. Apartmani nude kablovsku televiziju, besplatan bežični internet i kuhinju sa frižiderom i mini-barom.
    Svaki apartman ima odvojenu spavaću sobu, dnevnu sobu i terasu. Kupatila u smeštajnim jedinicama sadrže fen za kosu, a pribor za peglanje takođe je na raspolaganju.
    Gosti apartmana Nela mogu lako sti

  • Apartments Ohrid Lake

    Apartments Ohrid Lake - Ohrid

    Featuring free WiFi, Apartments Ohrid Lake offers accommodation in Ohrid. Ancient Theatre of Ohrid is 1 km from the property. Free private parking is available on site.
    The accommodation comes with a flat-screen TV. Some units have a seating area and/or balcony. There is also a kitchenette, equipped with a refrigerator. A stovetop and kettle are also offered. Every unit has a private bathroom with a bath or shower and slippers. Bed linen

  • Apartments Pachemski

    Apartments Pachemski - Ohrid

    Apartmani za samostalan boravak Pachemski smešteni su na nekoliko lokacija u Ohridu i nude besplatan bežični internet. Supermarkete i restorane pronaći ćete u krugu od 100 metara od apartmana. Najbliža autobuska stanica udaljena je samo 20 metara.
    Svi apartmani Pachemski sadrže TV i kupatilo sa tuš kabinom. Pojedine smeštajne jedinice opremljene su CD plejerom ili video-plejerom. Na raspolaganju su vam takođe pribor za kuvanje

  • Apartments Park-S

    Apartments Park-S - Ohrid

    Objekat Park-S je smešten na 15 minuta hoda od centra Ohrida. U ponudi ima smeštajne jedinice sa balkonom, restoran i sopstveni prostor na plaži. Gosti se mogu opustiti na terasi i besplatno koristiti bežični internet.
    Svi apartmani imaju brodski pod, prostor za sedenje i trpezariju. Takođe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, sef i kuhinjske aparate poput frižidera i mikrotalasne pećnice.
    Objekat Park-S takođe ra

  • Apartments Philip II

    Apartments Philip II - Ohrid

    Apartmani Philip II su sagrađeni 2010. Objekat nudi moderno uređene smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom, prodavnicu prehrambene robe koja radi non-stop i kozmetički salon. Objekat se nalazi u čistom okruženju i pruža boravak u opuštenoj atmosferi, na 2 km od centra Ohrida.
    Minimalistički dizajn enterijera apartmana Philip II upotpunjen je modernim sadržajima kao što su kablovska televizija, mini-bar i klima-

  • Apartments Rosana

    Apartments Rosana - Ohrid

    Apartmani Rosana su smešteni direktno na obali jezera u centru Starog grada u Ohridu. U ponudi imaju smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom i balkonima sa kojih se pruža pogled na jezero. Na raspolaganju vam je parking u okviru objekta.
    Apartmani poseduju TV sa kablovskim kanalima, čajnu kuhinju sa opremom za samostalnu pripremu hrane i kupatilo sa tušem. Pojedine smeštajne jedinice imaju klima-uređaj.
    Glavne

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com