Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Villa Tina

    Villa Tina - Ohrid

    Offering a garden, Villa Tina offers accommodation in Ohrid. Ancient Theatre of Ohrid is 1.3 km from the property. Free WiFi is featured and free private parking is available on site.
    There is also a kitchen, fitted with a toaster. There is a private bathroom with a bath or shower and shower in every unit, along with free toiletries.
    Villa Tina also includes a terrace.
    Samoil's Fortress is 1.5 km from Villa Tina. The nearest a

  • Villa Velestovo

    Villa Velestovo - Ohrid

    Moderna vila Velestovo smeštena je na obroncima planine Galičice i nudi živopisan pogled na Ohridsko jezero. U ponudi su elegantni apartmani sa velikim balkonom, dvorište sa priborom za pripremu roštilja i lepo uređen park oko objekta.
    Sve smeštajne jedinice elegantno su uređene, kompletno nameštene i nude besplatan bežični internet. Svaki apartman za samostalan boravak ima prostran dnevni boravak. Na raspolaganju su flat-scre

  • Villa Veron

    Villa Veron - Ohrid

    Vila Veron se nalazi na samo 100 metara od Ohridskog jezera u okviru grada Ohrida, koji je UNESCO-vom spisku kulturne baštine. Objekat nudi sobe sa modernim crno - belim enterijerom. Besplatan bežični internet na raspolaganju je u celom objektu.
    Sobe imaju sopstvena kupatila, drvene podove i klima-uređaje. Svaka soba sadrži balkon, mini-bar i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Moderna kupatila obuhvataju tuš i toalet.
    Gost

  • Villa White Lake

    Villa White Lake - Ohrid

    Vila White Lake se nalazi pored samog jezera, na 200 metara od ohridskog Starog grada, koji je uvršten na spisak Svetske baštine UNESCO-a. U ponudi su smeštajne jedinice opremljene besplatnim bežičnim internetom i TV-om sa kablovskim kanalima. Do centra grada možete stići šetalištem kraj jezera.
    Svaka soba ima sopstveno kupatilo. Pojedine smeštajne jedinice sadrže frižider, klima-uređaj i namešten balkon ili terasu sa pogle

  • Viola Apartments

    Viola Apartments - Ohrid

    Objekat Viola u ponudi ima klimatizovane smeštajne jedinice i besplatan bežični internet. Smešten je na 1, 6 km od Ohridskog jezera i na 350 metara od centra grada. Gosti se mogu opustiti u uređenom vrtu ili čitati knjige u biblioteci.
    Sve smeštajne jedinice u objektu Viola nude kupatilo sa tušem i fenom za kosu, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i pogled na vrt. Apartmani takođe sadrže čajnu kuhinju.
    Gosti mogu iznajm

  • Vlatko Apartments

    Vlatko Apartments - Ohrid

    Smešteni na mirnoj lokaciji, apartmani Vlatko nalaze se na 10 minuta hoda od Ohridskog jezera. U ponudi su smeštajne jedinice za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom i terasom. Gostima je takođe na raspolaganju pristup vrtu sa priborom za roštilj. Centar Ohrida je udaljen samo 600 metara.
    Svi apartmani u objektu Vlatko sadrže dobro opremljenu kuhinju, TV sa kablovskim kanalima i kupatilo sa tušem. Ulica Sveti Klim

  • Volkan Apartments

    Volkan Apartments - Ohrid

    Volkan Apartments je smeštaj sa 4 zvezdice koji se nalazi na obodu centra Ohrida, 200 metara od Ohridskog jezera. On nudi klimatizovane apartmane sa balkonima i besplatnim priključkom za internet.
    Svi apartmani imaju DVD plejer i kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem i frižiderom.
    Gosti mogu iznajmiti bicikle u apartmanima Volkan i obići to područje. Do centra Ohrida stiže se za 5 minuta hoda. Tu se mogu naći crkve koje da

  • Zura Apartments

    Zura Apartments - Ohrid

    Featuring free WiFi, a barbecue and a terrace, Zura Apartments offers accommodation in Ohrid, 200 metres from Ancient Theatre of Ohrid.
    Rooms include a TV with cable channels. Some units feature a seating area to relax in after a busy day. Some rooms include views of the lake or garden. Every room is equipped with a private bathroom fitted with a shower. For your comfort, you will find slippers, free toiletries and a hair dryer.
    The

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com