Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije Hotela online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Hotel Manastir Berovo

    Hotel Manastir Berovo - Berovo

    Smešten u planinskom predelu Maleševo, hotel Manastir Berovo nalazi se na samo 10 metara od Manastira Svetog Arhangela Mihaila. Objekat poseduje restoran i bar sa letnjom terasom, spa, fitnes i sportske sadržaje, kao i dečiji otvoreni bazen. Gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet i parking.
    Sve sobe imaju direktnu telefonsku liniju, mini-bar, TV sa kablovskim kanalima i besplatan bežični internet. Pored toga sadrž

  • Hotel Metropol – Metropol Lake Resort - Ohrid

    Hotel Metropol – Odmaralište Metropol Lake smešten je između obale Ohridskog jezera i zelenih šuma Nacionalnog parka Galičica. Iz hotela se pruža neverovatan pogled na jezero i na planine.
    Svaka elegantno uređena soba nudi klima-uređaj i sve potrebne sadržaje.
    Ponuda hotela takođe obuhvata saunu i masaže.
    U autentičnim regionalnim specijalitetima i internacionalnim jelima možete uživati uz zvuke tradicionalne mu

  • Hotel Millenium

    Hotel Millenium - Bitola

    Hotel Millenium nudi klimatizovane sobe sa sopstvenim balkonom, kao i podrumski restoran sa zasvođenom tavanicom i lučnim zidovima. Hotel se nalazi na Širokom sokaku, pešačkoj zoni Bitolja.
    Sve sobe hotela Millenium sadrže besplatan bežični internet, LCD TV, minibar i radni sto. U svakoj vas takođe očekuju bogate tkanine, tepisi i kupatila.
    U prijatnom ambijentu restorana gosti mogu uživati u domaćoj i internacionalnoj k

  • Hotel Mizo

    Hotel Mizo - Ohrid

    Hotel Mizo je okružen zelenilom i smešten na mirnoj lokaciji, na samo 10 metara od Ohridskog jezera i na 2 km od grada Ohrida, koji je pod zaštitom UNESCO-a. U ponudi ima privatnu plažu, restoran i sobe sa balkonom, klima-uređajem i besplatnim bežičnim internetom.
    Sve sobe imaju brodski pod, TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Sa balkona se pruža pogled na jezero, na pl

  • Hotel Molika

    Hotel Molika - Bitola

    Hotel Molika poseduje à-la-carte restoran i recepciju koja radi non-stop. Objekat se nalazi u Nacionalnom parku Pelister na 5 minuta vožnje od Bitolja. U ponudi su besplatan bežični internet i besplatan privatni parking.
    Sve sobe u hotelu Molika nude mini-bar i TV sa satelitskim kanalima. Sopstvena kupatila su opremljena tušem, besplatnim toaletnim priborom i peškirima. Iz pojedinih smeštajnih jedinica se pruža pogled na planinu.

  • Hotel Monako Skopje

    Hotel Monako Skopje - Skopje

    Set in a quiet area in the centre of Skopje, Hotel Monako Skopje offers a 24-hour front desk, a bar and free room service. Free WiFi and free private parking are available.
    All rooms at Hotel Monako Skopje are air-conditioned and feature a seating area and a flat-screen TV. Some rooms also offer a balcony. A private bathroom is fitted with a shower, a hairdryer and free toiletries. The hotel has filtered water for drinking and shower usa

  • Hotel Montana Palace

    Hotel Montana Palace - Kruševo

    Hotel Montana Palace se nalazi na tihoj lokaciji, okruženoj borovima, na vrhu brda sa kog se pruža pogled na Kruševo. U ponudi su restoran u sklopu objekta i teretana. Na raspolaganju su planinarske i biciklističke staze u neposrednoj blizini objekta.
    Sve sobe imaju TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo. Apartmani tipa "suite" sadrže prostran dnevni boravak. Pojedine smeštajne jedinice su opremljene hidromasažnom kadom i

  • Hotel Montenegro

    Hotel Montenegro - Struga

    Smešten u Strugi, hotel Montenegro nudi sobe po povoljnim cenama, sa besplatnim bežičnim internetom i parking. Hotelski restoran nudi makedonske specijalitete i nalazi se na 100 metara od plaže.
    Svaka soba ima TV, sopstveno kupatilo i balkon, i moderno je nameštena, sa minimalističkim dekorom.
    Hoteslki restoran služi veliki izbor jela makedonske kuhinje, koja uključuju i vegetarijanska jela, kao i pohovane žablje batake.

  • Hotel Nais

    Hotel Nais - Skopje

    Offering a restaurant, Hotel Nais is located in Skopje. Free WiFi access is available. Each room here will provide you with a TV, air conditioning and a minibar. Featuring a shower, private bathroom also comes with a hairdryer and free toiletries. Extras include cable channels.
    At Hotel Nais you will find a 24-hour front desk, a garden and barbecue facilities. The property offers free parking.
    The hotel is 4.1 km from Stone Bridge,

  • Hotel Nar

    Hotel Nar - Gevgelija

    Hotel Nar je smešten na 5 minuta vožnje od centra Đevđelije. U ponudi ima klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Pored toga nudi besplatan privatni parking i masažu aromatičnim uljima, koja je na raspolaganju na zahtev i uz doplatu.
    Sve sobe poseduju flat-screen TV sa satelitskim i kablovskim kanalima. Pored toga sadrže sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom i fenom za kosu.
    U à-la-carte restoranu sa kaminom

  • Hotel Negorski Banji

    Hotel Negorski Banji - Gevgelija

    Hotel Negorski Banji se nalazi u Parku Jasenova šuma i udaljen je 3 km od Đevđelije. U ponudi su smeštajne jedinice, 2 zatvorena bazena sa termalnom vodom, dečje igralište, restoran, vrt i sef. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu.
    Sve sobe u hotelu Negorski Banji imaju balkon, telefon i sopstveno kupatilo sa tušem. U pojedinim sobama na raspolaganju je klima-uređaj.
    U obrocima možete uživati u hotelsko

  • Hotel Old Bazaar

    Hotel Old Bazaar - Skopje

    Hotel Old Bazaar is located in Skopje’s centre, just 300 metres from the Kale Fortress and 600 metres from the Stone Bridge. Guests can relax in a garden featuring a terrace and there’s also a bar featured at the premises. Free WiFi is available throughout the building.
    Each of the individually decorated and air-conditioned rooms comes with a flat-screen TV with satellite channels, and a bathroom with a shower, a hairdryer and free t

  • Hotel Orange Inn

    Hotel Orange Inn - Skopje

    Otvoren u aprilu 2011. godine, hotel Orange Inn se nalazi u četvrti Kisela Voda, na samo 1 km od centra Skoplja i tržnog centra. Nudi besplatan parking i prevoz od/do aerodroma na zahtev.
    Svaka smeštajna jedinica u hotelu Orange Inn ima moderan nameštaj, klima-uređaj, veliku terasu i LCD televizor sa kablovskim kanalima. Bežični internet je besplatan, a laptop je dostupan na zahtev.
    Usluge pranja i peglanja veša su vam na ra

  • Hotel Park

    Hotel Park - Negotino

    Hotel Park nudi smeštaj u mestu Negotino, na 46 km od Strumice. U ovom objektu je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca. Na raspolaganju su terasa i besplatan bežični internet. Gosti se mogu zabaviti u baru u sklopu objekta. Parking u okviru objekta se može besplatno koristiti.
    Sve sobe imaju TV sa kablovskim kanalima. Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje u kome se možete opustiti. Sobe sadrže sopstveno kupatilo opre

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com