Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije Hotela online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Hotel Karpos

    Hotel Karpos - Skopje

    Hotel Karpos je smešten na 2 km od centra Skoplja, u kome se nalaze Kameni most i Gradska crkva. Nudi moderan smeštaj sa sopstvenim kupatilom, kablovskom i satelitskom televizijom, mini-barom i radnim stolom.
    Besplatan bežični internet je obezbeđenu celom objektu. Možete da se opustite u sauni, uživate u masaži ili da vežbate u teretani.
    Restoran ima otvorenu terasu. Svakog jutra možete započeti dan uz doručak na bazi š

  • Hotel Klimetica

    Hotel Klimetica - Ohrid

    Hotel Klimetica se nalazi na 200 metara od Ohridskog jezera. Nudi recepciju koja radi non-stop, vrt i besplatan bežični internet. U okviru objekta na raspolaganju su besplatna parking mesta. Autobusko stajalište je udaljeno 50 metara.
    Klimatizovane sobe u hotelu Klimetica sadrže TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tušem. Na raspolaganju je frižider i balkon sa pogledom na jezero.
    U objektu se svakog dana služi

  • Hotel Kristal Palas

    Hotel Kristal Palas - Prilep

    Featuring an indoor swimming pool, a sauna and 2 restaurants, Hotel Kristal Palas offers air-conditioned accommodation with free Wi-Fi. It is located in a quiet district just 1 km from the centre of Prilep. Free private parking is provided.
    Each unit comes with cable TV, a desk and a balcony. The private bathroom comes with a bidet, a hairdryer and slippers.
    Samples of traditional Macedonian and regional cuisine can be tasted at the

  • Hotel Lagadin

    Hotel Lagadin - Ohrid

    Hotel Lagadin se nalazi na samoj obali Ohridskog jezera, u podnožju planine Galičica. Nudi sobe sa pogledom na jezero i plažu sa ležaljkama i barom.
    Sve sobe u hotelu Lagadin klimatizovane su i obuhvataju mini-bar, sopstveno kupatilo i balkon.Gosti hotela Lagadin mogu besplatno koristiti ležaljke i suncobrane na plaži ispred hotela.
    Restoran sa terasom u vrtu nudi tradicionalna jela. Specijaliteti uključuju ribu sa roštilja,

  • Hotel Lav

    Hotel Lav - Kumanovo

    Hotel Lav is located in Kumanovo and awaits guests with an outdoor pool and a restaurant serving Macedonian cuisine and wines, as well as international dishes. Guests can benefit from free WiFi and free private parking.
    Each of the Lav Hotel’s rooms is individually furnished and fitted with cable TV, air conditioning and a desk. A bathroom with a shower and a hairdryer is standard in all rooms.
    Hotel Lav also features a garden and

  • Hotel Le Village

    Hotel Le Village - Skopje

    Hotel Le Village se nalazi u Trubarevu, na 9 km od centra Skoplja. U ponudi su besplatan bežični internet, besplatan javni parking, restoran i vrt sa terasom.
    Sve sobe su klimatizovane i obuhvataju TV sa satelitskim kanalima i brodski pod. Svaka smeštajna jedinica sadrži i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem.
    Staro gradsko jezgro Skoplja prepuno je znamenitosti. Neke od njih su Kameni most, vizantijska Tvrđava Kale, Spomenik

  • Hotel Lebed

    Hotel Lebed - Ohrid

    Klimatizovani hotel Lebed smešten je na 20 metara od Ohridskog jezera i na 5 minuta hoda od starog gradskog jezgra Ohrida. Nudi besplatan bežični internet i pogled na planinu ili na jezero.
    Sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima i kupatilo sa tuš kabinom i toaletom. Pojedine sobe imaju balkon.
    Gostima hotela Lebed na raspolaganju su restoran, bar i vrt sa terasom. Doručak se služi na zahtev, a posluga u sobi dostup

  • Hotel Leon

    Hotel Leon - Debar

    Featuring free WiFi and a restaurant, Hotel Leon offers accommodation in Debar, 50 km from Ohrid. The hotel has a terrace and views of the mountains, and guests can enjoy a drink at the bar. Free private parking is available on site.
    The rooms are equipped with a flat-screen TV with cable channels. Certain rooms include a seating area where you can relax. A terrace or balcony are featured in certain rooms. All rooms have a private bathro

  • Hotel Lirak

    Hotel Lirak - Tetovo

    Situated in the town's central Illyria Square, Hotel Lirak is the oldest hotel in Tetovo. It offers free WiFi and air-conditioned rooms. The on-site restaurant serves Macedonian and international dishes.
    The rooms are newly refurbished and come with a flat-screen cable TV. Most units also feature air conditioning.
    The most important cultural establishment where all the main cultural events are held, the Ilo Anteski House, is set rig

  • Hotel Lodge Mavrovo

    Hotel Lodge Mavrovo - Mavrovo

    Hotel Lodge Mavrovo smešten je podnožju planine Bistra u Nacionalnom parku Mavrovo. Objekat se nalazi na dnu ski staze i na 2 minuta pešice od nekoliko ski liftova.
    Udobne sobe nude satelitsku televiziju i kupatila sa tušem ili kadom. Mnoge tkanine u sobama krase cvetni motivi.
    U à la carte restoranu hotela Lodge Mavrovo služe se regionalna i internacionalna jela, u kojima možete uživati u sali za ručavanje ili na terasi.

  • Hotel Lovec

    Hotel Lovec - Ohrid

    Featuring free WiFi, Hotel Lovec offers accommodation in Ohrid. Ancient Theatre of Ohrid is 1.6 km from the property. Free private parking is available on site.
    The accommodation is fitted with a TV with cable channels. There is also a kitchen, fitted with an oven. Bed linen is offered.
    Hotel Lovec also includes a terrace. Guests can enjoy a drink at the on-site bar.
    Samoil's Fortress is 1.7 km from Hotel Lovec. Ohrid Airport i

  • Hotel Makpetrol Mavrovo

    Hotel Makpetrol Mavrovo - Mavrovo

    Hotel Makpetrol je smešten na nadmorskoj visini od 1.300 metara na padinama planine Bistra, u blizini Mavrovskog jezera, u sklopu Nacionalnog parka Mavrovo. U ponudi su sobe sa besplatnim bežičnim internetom i direktnim pristupom ski stazama, snoubord stazama i ski liftovima.
    Sve sobe poseduju TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo. Sadržaji uključuju telefon i mini-bar. Ovde se možete diviti pogledu na skijaške staze i M

  • Hotel Makpetrol Struga

    Hotel Makpetrol Struga - Struga

    Smešten na svega 200 metara od Ohridskog jezera, hotel Makpetrol Struga se nalazi u naselju Elen Kamen, na 5 km od centra Struge. Okružen je šumom i nudi besplatan bežični internet, restoran, razne sportske objekte, otvoreni bazen i saunu.
    Pored pogleda na jezero, sve sobe nude klima-uređaj, balkon i TV sa kablovskim kanalima. Obuhvataju sopstveno kupatilo sa kadom. Na raspolaganju je i besplatni parking.
    Gosti mogu uživati u

  • Hotel Maksity

    Hotel Maksity - Skopje

    Located in Skopje, 3 km from Macedonia Square, Hotel Maksity offers free WiFi, free air conditioning, a 24-hour front desk and an à-la-carte restaurant with a bar. Free parking spaces can be found in the same building.
    The rooms at the Maksity are comfortably furnished and come with a flat-screen TV with cable channels, a minibar and private bathroom facilities. In addition, a common lounge area is accessible to all guests.
    A scrum

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com