Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije Hotela online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Hotel Emka

    Hotel Emka - Tetovo

    Situated 7 km from Bitolska in Tetovo, Hotel Emka features a restaurant, bar and free WiFi. Free private parking is available on site.
    Each room at this hotel is air conditioned and comes with a TV with cable channels. Certain units feature a seating area where you can relax. Each room comes with a private bathroom.
    There are shops at the property.
    The nearest airport is Petrovec Airport, 55 km from Hotel Emka.

  • Hotel Epinal

    Hotel Epinal - Bitola

    Hotel Epinal is centrally located in Bitola, opposite the Cultural Centre and only 15 km away from the Greek border. It features its own casino, sauna and gym. An indoor pool and a hot tub are available as well.
    Wi-Fi access and parking is available for free. The hotel offers en-suite rooms and suites with cable TV, minibar and air conditioning. Tea and coffee facilities are also featured. Most of the rooms have hardwood floors and they

  • Hotel Evropa Skopje

    Hotel Evropa Skopje - Skopje

    Hotel Evropa Skopje nudi besplatan privatni parking na samo 1, 5 km od centra grada. Obuhvata klimatizovan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i TV sa satelitskim kanalima. Nalazi se na mirnoj lokaciji, u podnožju nacionalnog parka Planina Vodno. Javni autobus staje na 70 metara od hotela.
    U svim smeštajnim jedinicama postoje drveni podovi i uglavnom drveni nameštaj. Većina jedinica ima i balkon. U okviru sobe se nalazi kupat

  • Hotel Feni

    Hotel Feni - Kavadarci

    Hotel Feni se nalazi u modernom objektu na 1 km od centra grada Kavadarci i nudi udobne sobe sa prostranim kupatilom i besplatnim korišćenjem bežičnog interneta. Hotel ima restoran i bar.
    Većina soba u hotelu Feni ima king-sajz krevet. Svaka soba ima TV sa ravnim ekranom i dnevni boravak sa udobnim foteljama. Prostrana kupatila imaju tuš kabine od stakla.
    U restoranu se služi doručak na bazi švedskog stola, kao i domaći sp

  • Hotel Garden

    Hotel Garden - Ohrid

    Hotel Garden je smešten na samo 100 metara od plaže Kuba Libre na Ohridskom jezeru. Nudi à-la-carte restoran, besplatan bežični internet u celom objektu i klimatizovane sobe sa balkonom. Usluga iznajmljivanja bicikala takođe vam je na raspolaganju u okviru objekta.
    Svaka soba u hotelu Garden sadrži flat-screen TV sa kablovskim kanalima i mini-bar. Sve smeštajne jedinice imaju sopstveno kupatilo.
    Dan možete započeti doručk

  • Hotel Glam

    Hotel Glam - Skopje

    Located in a quiet area in the centre of Skopje, just 500 metres from Macedonia Square and the Stone Bridge, Hotel Glam offers free WiFi and free private parking with 24/7 video surveillance.
    The soundproofed, air-conditioned rooms at the Glam Hotel come with a flat-screen cable TV, a minibar with free water bottles, and a bathroom with hairdryer. Some rooms also have a hydromassage bathtub. Room service is available around the clock.

  • Hotel Gold

    Hotel Gold - Skopje

    Situated a 2-minute walk from Skopje's historic Old Town and a 5-minute walk from the city centre, Hotel Gold offers free WiFi, free parking, an à la carte restaurant, and elegant design rooms.
    All rooms, featuring contemporary décor and carefully selected artwork, are fitted with individually controlled air-conditioning, a seating area with a flat-screen satellite TV with satellite channels and a lounge chair, a fully stocked minibar,

  • Hotel Granit

    Hotel Granit - Ohrid

    Hotel Granit je smešten u Svetom Stefanu, na obali Ohridskog jezera. Okružen je parkom i raspolaže privatnom plažom. Hotelska ponuda uključuje bazen, restoran i bar. Gostima su na raspolaganju klima-uređaji, besplatan bežični internet i besplatan parking.
    Hotel se nalazi nedaleko od centra Ohrida i njegovih atrakcija. Crkva-pećina u Svetom Stefanu udaljena je 1 km. U hotelu se mogu organizovati izleti do istorijskih i kulturnih

  • Hotel Ilinden

    Hotel Ilinden - Strumica

    Smešten u centru Strumice, hotel Ilinden nudi sobe sa besplatnim bežičnim internetom, balkonom, kablovskom televizijom, prostorom za sedenje i telefonom. Kupatila u sobama opremljena su tušem ili kadom. Sve sobe su klimatizovane.
    Gosti mogu doručkovati u okviru objekta. Hotel Ilinden takođe raspolaže à-la-carte restoranom sa barom. Do prehrambene prodavnice može se stići za 2 minuta hoda.
    Gostima hotela Ilinden na raspolag

  • Hotel Inex Gorica

    Hotel Inex Gorica - Ohrid

    Inex Gorica je turistički hotelski kompleks koji se nalazi na obalama Ohridskog jezera. Udaljen je 4 km od Ohrida, a do Aerodroma Ohrid stiže se za 10 minuta vožnje. Gosti mogu koristiti besplatan bežični internet i besplatan parking u okviru objekta. Gostima su takođe na raspolaganju fudbalski i teniski teren. Sauna i masaže su dostupne uz doplatu.
    Sve sobe su klimatizovane i imaju TV sa kablovskim kanalima i mini-bar. Sopstveno

  • Hotel Istatov

    Hotel Istatov - Dojran

    Hotel Istatov nalazi se u Starom Dojranu i nudi besplatan otvoreni sezonski bazen i besplatnu saunu. Besplatan bežični internet dostupan je u čitavom hotelu, a na raspolaganju je i besplatan parking.
    Sve sobe u hotelu Istatov su klimatizovane. Opremljene su DVD plejerom i TV-om sa satelitskim kanalima. Sopstveno kupatilo sadrži tuš i fen za kosu.
    U okviru objekta na raspolaganju su sala za fitnes i 2 terena za fudbal za goste k

  • Hotel Kanet

    Hotel Kanet - Skopje

    Just steps away from the City Park, this 2-star hotel in the centre of Skopje offers free in-room Wi-Fi and a 24-hour front desk. The Kanet was renovated in February 2011.
    The air-conditioned rooms at Hotel Kanet all feature a fax, an iron, and cable TV.
    Free private parking is available on site. Sights such as the Macedonian Parliament Building and City Square are within a 15-minute walking distance.

  • Hotel Kapistec Skopje

    Hotel Kapistec Skopje - Skopje

    Hotel Kapištec je smešten u podnožju planine Vodno, na 1, 5 km od centra Skoplja. Nudi besplatan bežični internet i terasu u vrtu. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon.
    Funkcionalno nameštene sobe ovog hotela sadrže mini-bar i pribor za pripremu čaja i kafe.
    Hotel Kapištec se nalazi na 1, 5 km od znamenitosti Skoplja, uključujući Muzej Makedonije, Gradsku umetničku galeriju i crkvu Svetog Dimitrija. Aerodrom Skoplje je

  • Hotel Kapri

    Hotel Kapri - Bitola

    Hotel Kapri u Bitolju nalazi se na 4 km od Nacionalnog parka Pelister, u kome je planina Baba i na 14 km od grčke granice. On nudi besplatan bežični internet i besplatan parking.
    Sve sobe imaju klima-uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, radni sto i sopstveno, prostrano kupatilo sa fenom.
    Restoran u hotelu Kapri služi tradicionalnu makedonsku kuhinju, kao i internacionalna jela. Gosti takođe mogu jesti i na letnjoj terasi ho

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com