Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije Soba online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • House Lucija

    House Lucija - Ohrid

    Smešten na samom Ohridskom jezeru, objekat Lucija nalazi se u centru Ohrida, na 400 metara od Samuilove tvrđave. Nudi moderan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, frižiderom, kablovskom televizijom i balkonom.
    Svi gosti mogu besplatno koristiti zajedničku kuhinju. Mogu se iznajmiti bicikli i organizovati časovi ronjenja na Ohridskom jezeru.
    Smeštajni objekat Lucija udaljen je 5 km od autobuske stanice, a Aerodrom Ohri

  • House Luka

    House Luka - Ohrid

    Smeštajni objekat Luka nalazi se na centralnoj lokaciji, na 400 metara od Ohridskog jezera i 500 metara od centra grada. U ponudi ima prostran smeštaj sa balkonom i besplatan privatan parking sa obezbeđenjem.
    Sve smeštajne jedinice sadrže TV sa kablovskim kanalima, sofu na izvlačenje i frižider. Gosti imaju na raspolaganju terasu i vrt u okviru objekta. Možete takođe iznajmiti bicikle.
    Objekat Luka se nalazi u blizini šeta

  • House Meri

    House Meri - Ohrid

    Objekat House Meri nalazi se u Starom gradu Ohrida. Smeštajne jedinice nude besplatan bežični internet i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Pansion je smešten pored Crkve Svetog Dimitrija Mirotočivog i kapije Gornja Porta.
    Sve klimatizovane smeštajne jedinice imaju drvene podove, mini-bar i kupatilo sa tušem. Iz svih soba se pruža panoramski pogled na grad.
    Na terasi objekta House Meri možete se sunčati i uživati u po

  • House Passage

    House Passage - Ohrid

    Objekat House Passage smešten je na ulazu u Stari grad Ohrida, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Nudi besplatan bežični internet i klimatizovane sobe. Ohridsko jezero je udaljeno samo 150 metara.
    Sve sobe imaju balkon i flat-screen TV. Svaka smeštajna jedinica sadrži mini-bar i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Doručak je na raspolaganju u restoranu udaljenom 30 metara od vile Passage.
    Autobuska stani

  • House Stefano

    House Stefano - Ohrid

    Pansion House Stefano je smešten na svega 100 metara od obale Ohridskog jezera. U ponudi ima smeštaj sa sopstvenim kupatilom, besplatnim bežičnim internetom i besplatnim parkingom. Okružuje ga vrt sa terasom.
    Svaka soba i studio poseduje balkon, kablovsku televiziju i brodski pod. Kupatilo sadrži toaletni pribor i fen za kosu. Na raspolaganju su vam besplatne usluge pranja i peglanja veša.
    Biljanini izvori u Ohridu udaljeni s

  • House Tabana

    House Tabana - Ohrid

    Objekat House Tabana smešten je pored Glavnog trga, na nekoliko koraka od Ohridskog jezera. Nudi klimatizovan smeštaj i slikovit pogled na jezero i na planine. Ponuda objekta obuhvata besplatan bežični internet, besplatan parking i besplatan aerodromski prevoz.
    Svaka soba sadrži TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Pojedine smeštajne jedinice imaju sopstveni balkon.
    Kafe-bar

  • House Viktorija

    House Viktorija - Bitola

    Vila Viktorija smeštena je u centru Bitolja, nadomak trga Magnolija. Ponuda vile obuhvata udobne klimatizovane sobe, besplatan bežični internet i privatni parking.
    Moderne sobe u vili Viktorija uređene su u stilu secesije, uz nijanse žute i roze boje. Sobe uključuju flat-screen TV-e sa satelitskim kanalima, mini-barove, kuvala za vodu i sopstvena kupatila.
    U okolnim ulicama pronaći ćete prodavnice i restorane.
    Šetnja o

  • Ivanoski Studios and Guest Rooms

    Ivanoski Studios and Guest Rooms - Ohrid

    Objekat Ivanoski je smešten u centru Ohrida, na 150 metara od Ohridskog jezera. U ponudi ima besplatan bežični internet, besplatnu klimatizaciju i terasu. U blizini objekta postoji javni parking.
    Sobe u objektu Ivanoski sadrže TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo. Pojedine smeštajne jedinice imaju balkon.
    Svi gosti mogu koristiti potpuno opremljenu zajedničku kuhinju i trpezariju. Nekoliko restorana, prodavnica i pab

  • Jazz Inn House

    Jazz Inn House - Ohrid

    Objekat Jazz Inn House u ponudi ima džez klub i smeštajne jedinice za samostalan boravak. Smešten je u centru Starog grada Ohrida, na 20 metara od obale Ohridskog jezera. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Obližnji javni parking može se besplatno koristiti.
    Sve smeštajne jedinice u objektu Jazz Inn House sadrže prostor za sedenje i TV sa kablovskim kanalima. Takođe nude dobro opremljenu čajnu kuhinju sa tr

  • Joleski Accommodation

    Joleski Accommodation - Ohrid

    Objekat Joleski je smešten na 500 metara od Starog grada u Ohridu i na 1 km od Ohridskog jezera. Gosti mogu besplatno koristiti pribor za roštilj u vrtu i parking mesta ispred objekta. Korišćenje bežičnog interneta takođe je besplatno.
    Sve sobe u objektu Joleski imaju balkon i kupatilo sa tuš kabinom. Sadrže TV sa kablovskim kanalima i prostor za sedenje sa sofom. Ponuda uključuje i zajednički dnevni boravak.
    Gostima su n

  • Jovanovic Guest House

    Jovanovic Guest House - Ohrid

    Jovanovic Guest House is located in Ohrid’s historical centre, just across the Church of St. Sophia. The beaches of Saraishte and Potpesh are less than 30 metres away. The property has been the home of the first Mayor of Ohrid and some units feature antique furniture.
    Free Wi-Fi and cable TV are standard room facilities. All units open to landmark views. Some units have a rooftop terrace with panoramic view.
    At an additional fee g

  • Kordoski Private Accommodation

    Kordoski Private Accommodation - Ohrid

    Smeštajni objekat Kordoski nalazi se na samo 100 metara od obale Ohridskog jezera, unutar Nacionalnog parka Galičica. U ponudi je elegantan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Centar Ohrida je udaljen 8 km.
    Svi apartmani sadrže sopstveno kupatilo i čajnu kuhinju sa toaletnim priborom. Gosti koji borave u sobama imaju na raspolaganju kompletno opremljenu kuhinju. Pojedine smeštajne jedinice uključuju i balkon.
    Vlasnic

  • Kosta House

    Kosta House - Ohrid

    Potpuno renoviran 2015. godine, objekat Kosta House smešten je na šetalištu pored obale Ohridskog jezera. U ponudi ima prostore za sedenje na otvorenom. Do svih značajnih atrakcija Ohrida i glavnog gradskog trga može se stići pešice za manje od 5 minuta.
    Tradicionalno uređene sobe nude besplatan bežični internet, TV sa kablovskim kanalima i frižider. Kupatila u smeštajnim jedinicama opremljena su tuš kabinom. Pojedine sobe s

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com