Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Villa Classik

    Villa Classik - Ohrid

    Vila Classik se nalazi u Ohridu, na 2 km od centra grada i na 3 km od Ohridskog jezera pod zaštitom Uneska. Objekat poseduje restoran i baštu sa terasom. Nudi besplatan bežični internet i smeštajne jedinice sa balkonom.
    U okviru objekta na raspolaganju su sobe, apartmani tipa "suite" i apartman. Sve smeštajne jedinice sadrže TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.
    Stari

  • Villa Cvet Rooms

    Villa Cvet Rooms - Ohrid

    Smeštena kraj plaže na Ohridskom jezeru, vila Cvet nudi besplatno korišćenje ležaljki, suncobrana i bežičnog interneta. Iz vile se pruža panoramski pogled na jezero. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.
    Sve smeštajne jedinice imaju balkon, TV sa kablovskim kanalima i frižider. Kupatila u smeštajnim jedinicama opremljena su tušem. Peškiri i posteljina su obezbeđeni.
    Najbliža pijaca se nalazi na 500 me

  • Villa Darko - VIP Accomodations

    Villa Darko - VIP Accomodations - Ohrid

    Featuring free WiFi and air conditioning, Villa Darko - VIP Accomodations is located in Ohrid, 1.2 km from Ancient Theatre of Ohrid. The accommodation features a hot tub. Samoil's Fortress is 1.3 km from the property.
    The accommodation features a flat-screen TV. There is a seating and/or dining area in some units. There is also a kitchen, equipped with a dishwasher, toaster and refrigerator. Towels are available.
    Villa Darko - VIP A

  • Villa Dea

    Villa Dea - Ohrid

    Vila Dea nalazi se pored samog jezera, na svega 200 metara od centra grada. U ponudi je prvoklasni smeštaj sa modernim, domaćim enterijerom i divnim pogledom na jezero.
    Smeštaj u objektu Dea karakterišu tople boje, kvalitetan nameštaj, parket i obilje prostora. Vila raspolaže sopstvenom turističkom agencijom koja nudi iznajmljivanje automobila i bicikala, izlete brodom i obilaske ovog prelepog regiona.
    Dan možete započeti k

  • Villa Diamond

    Villa Diamond - Bitola

    Smešten u srcu Bitolja, pored Crkve Svetog Dimitrija, hotel Villa Diamond raspolaže udobnim sobama i restoranom. Gosti mogu koristiti besplatan parking u okviru objekta, kao i besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama.
    Sve sobe u hotelu Diamond su uređene u toplim bojama i sadrže nameštaj od tamnog drveta. U pogodnosti spadaju TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i radni sto. Pojedine sobe takođe sadrže klima-uređaj

  • Villa Dihovo

    Villa Dihovo - Bitola

    Hotel Villa Dihovo je smešten u šarmantnoj seoskoj kući, na tihoj lokaciji u brdima, na 8 km od centra Bitolja. Nudi školu skijanja, sobe sa besplatnim bežičnim internetom i besplatan privatni parking.
    Sobe u hotelu Villa Dihovo ukrašene su domaćim kamenim skulpturama i drvenim umetninama kako bi se postigao osećaj topline. Svaka soba uključuje mini-bar, kao i tuš i toaletni pribor.
    Gosti mogu da uživaju u opuštanju u p

  • Villa Dislieski-Maki

    Villa Dislieski-Maki - Ohrid

    Vila Dislieski-Maki nalazi se na samo par koraka od Ohridskog jezera. U ponudi su klimatizovani apartmani sa balkonom i besplatnim bežičnim internetom. Gostima je takođe na raspolaganju besplatan prevoz sa aerodroma. Do Starog grada se pešice stiže za samo 7 minuta, a bicikle možete iznajmiti u okviru objekta.
    Sve smeštajne jedinice su strogo nepušačke i obuhvataju TV sa kablovskim kanalima, kupatilo sa tušem i radio. U svakoj

  • Villa Dislievski

    Villa Dislievski - Ohrid

    Villa Dislievski je udaljena 50 metara od Ohridskog jezera, u centru Ohrida. Nudi besplatan aerodromski prevoz, restoran i klimatizovane sobe sa balkonom i kablovskom televizijom.
    Svaka soba u vili ima sopstveno kupatilo sa tušem (bez kabine). Pogodnosti obuhvataju besplatan bežični internet, mini-bar i frižider.
    Kontinentalni doručak se služi svakoga dana u restoranu.
    Vila poseduje besplatan parking, a do Aerodroma Ohrid

  • Villa Dudinka

    Villa Dudinka - Ohrid

    Vila Dudinka se nalazi u Starom gradu Ohrida, na 100 metara od jezera i glavne plaže. Nudi doručak koji se služi u vrtu i besplatno iznajmljivanje bicikala. Osoblje objekta može za goste organizovati sportske aktivnosti na vodi.
    Sobe u vili Dudinka sadrže TV sa kablovskim kanalima i frižider. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Pojedine smeštajne jedinice imaju balkon sa pogledom na jezero.
    Gosti mogu be

  • Villa Elen Kamen

    Villa Elen Kamen - Struga

    Located in Elen Kamen, on the shore of Lake Ohrid and 5 km from Struga, Villa Elen Kamen offers a private beach area and a terrace with lake views. You can rent bicycles and a motorboat, and free private parking is available on site.
    The villa features a living room with a sofa, a fireplace and a flat-screen TV, a well-equipped kitchen, and 2 bathrooms, each with a bathtub.
    Activities in the surrounding area include cycling, fishing

  • Villa Emilija

    Villa Emilija - Ohrid

    Vila Emilija se nalazi na 1.300 metara od Ohridskog jezera. Na raspolaganju su besplatan bežični internet i besplatan privatni parking. U ponudi su apartmani, studiji i dvokrevetne sobe s bračnim krevetom u Ohridu.
    Apartmani su klimatizovani i imaju opremljenu čajnu kuhinju, dnevnu sobu i spavaću sobu. Studiji imaju jednostavno opremljenu čajnu kuhinju. Sve smeštajne jedinice sadrže TV sa kablovskim kanalima, radni sto i kupatilo

  • Villa Eros Apartments

    Villa Eros Apartments - Struga

    Offering a terrace, Villa Eros Apartments is set in Struga. Ohrid is 13 km away. Free WiFi is featured and free private parking is available on site.
    The accommodation is air conditioned and features a seating area. Some units also have a kitchenette, equipped with an oven and stovetop. Bed linen is provided.
    Villa Eros Apartments also includes a sun terrace.
    The nearest airport is Ohrid Airport, 10 km from the property.

  • Villa Eros Apartments 2

    Villa Eros Apartments 2 - Struga

    Found 50 metres from Lake Ohrid, Villa Eros Apartments 2 offers air-conditioned apartments and studios with free WiFi and a balcony with views of the lake and mountains.
    The apartments and studios all have a satellite TV, a spa bath, a seating are with a sofa and a bathroom with a shower and free toiletries. Towels and linen are provided.
    The nearest grocery shop and a restaurant can be found 1.5 km from the apartment and a vending

  • Villa Fania

    Villa Fania - Ohrid

    Vila Fania je smeštena u Ohridu i nudi besplatan bežični internet. Raspolaže vrtom, snek barom i priborom za pripremu roštilja. Ostale pogodnosti u vili Fania uključuju zajednički dnevni boravak, perionicu veša i uslugu hemijskog čišćenja. U okviru objekta ili u okolini možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, uključujući pecanje. Vila se nalazi na 5, 5 km od Antičkog teatra u Ohridu i na 5, 6 km od Samuilove tvrđave. Aerodro

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com