Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije Vila online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Villa Nikola Ohrid

    Villa Nikola Ohrid - Ohrid

    Smeštena na 800 metara od Ohridskog jezera, vila Nikola Ohrid raspolaže vrtom. U ponudi ima smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatan privatni parking.
    Sve sobe u vili Nikola Ohrid imaju balkon i TV sa kablovskim kanalima. Kupatila u sobama sadrže tuš, fen za kosu i besplatan toaletni pribor.
    Na raspolaganju vam je i potpuno opremljena zajednička kuhinja. Pribor za roštilj u vrtu možete besplatno koristiti. Za

  • Villa Nova

    Villa Nova - Ohrid

    Vila Nova je smeštena uz samo Ohridsko jezero i nudi besplatan bežični internet, besplatan privatni parking i vrt sa priborom za pripremu roštilja. Ohrid se nalazi na 7 minuta vožnje od vile.
    Sve smeštajne jedinice u vili Nova sadrže klima-uređaj, TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom. Uključuju takođe balkon sa prostorom za sedenje, dok apartmani imaju i potpuno opremljenu čajnu kuhinju. Gostima je n

  • Villa Novak

    Villa Novak - Ohrid

    Vila Novak je okružena zelenilom i nalazi se u mirnoj oblasti Dolno Konjsko, na 6 minuta vožnje od centra Ohrida. Ohridsko jezero i najbliža plaža udaljeni su samo 50 metara. Na raspolaganju vam je besplatan bežični internet.
    Sve sobe u vili Novak imaju TV sa kablovskim kanalima. Pojedine sobe nude balkon i terasu sa pogledom na jezero. Gostima je na raspolaganju kompletno opremljena zajednička kuhinja sa frižiderom i trpezarijsk

  • Villa Ohrid Anastasia

    Villa Ohrid Anastasia - Ohrid

    Vila Ohrid Anastasia smeštena je na 10 minuta hoda od Ohridskog jezera i na 15 minuta hoda od Starog grada. U ponudi ima besplatan bežični internet i besplatan privatni parking.
    Svaka soba sadrži TV sa kablovskim kanalima. Pojedine smeštajne jedinice nude sopstveno kupatilo sa tušem, a pojedine sopstveni balkon. Apartmani imaju dobro opremljenu čajnu kuhinju i prostor za sedenje sa sofom. Na raspolaganju su vam takođe potpuno opr

  • Villa Panorama Elen Kamen

    Villa Panorama Elen Kamen - Struga

    Villa Panorama Elen Kamen is a villa with a barbecue, located in Struga. It provides free private parking.
    The villa is composed of 2 bedrooms and 1 bathroom, equipped with a hair dryer. The kitchen is fitted with an oven. A TV with cable channels and DVD player is featured. Other facilities at Villa Panorama Elen Kamen include a terrace.
    Bike hire is available at the property and the area is popular for fishing and hiking. The near

  • Villa Renessans

    Villa Renessans - Ohrid

    Vila Renessans nalazi se na 200 metara od centra Ohrida. Objekat poseduje letnji vrt sa zajedničkom letnjom kuhinjom i baštenskim nameštajem. Na raspolaganju je besplatan bežični internet. Do Samujlove tvrđave može se stići za manje od 20 minuta hoda.
    Svaka smeštajna jedinica obuhvata TV, klima-uređaj, balkon i kupatilo. Pojedine jedinice uključuju kuhinju.
    Ponuda vile Renessans uključuje perionicu veša i usluge peglanj

  • Villa Rimari

    Villa Rimari - Ohrid

    Vila Rimari je smeštena u Ohridu, na 150 metara od obale Ohridskog jezera. U ponudi ima prijatno uređene sobe sa balkonom, besplatan bežični internet i restoran.
    Sve smeštajne jedinice imaju podove od drveta, radni sto i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak vam na zahtev može biti poslužen u sobi.
    U jelima regionalne i internacionalne kuhinje možete uživati u restoranu Rimari i na letnjoj terasi. Pića se služe u

  • Villa Rustica

    Villa Rustica - Ohrid

    Vila Rustica se nalazi na samo 200 metara od Ohridskog jezera, glavnog gradskog trga, restorana, barova i supermarketa. U ponudi su smeštajne jedinice opremljene TV-om sa kablovskim kanalima i besplatnim bežičnim internetom.
    Sve sobe i apartmani imaju balkon sa spektakularnim pogledom na jezero. Gosti se mogu opustiti u okolnom vrtu sa prostorom za sedenje i priborom za roštilj.
    Na zahtev je moguće organizovati piknike, izlete

  • Villa Sapkar

    Villa Sapkar - Ohrid

    Located in the heart of the Old Town of Ohrid, Villa Sapkar offers comfortably furnished accommodation with scenic views of the lake. Free WiFi and free parking are provided. The Ancient Theatre of Ohrid is set 200 metres away and Samoil's Fortress can be reached in 400 metres.
    All units feature a TV and an en-suite bathroom with a shower. Some of the units offer a seating area with a sofa and a kitchenette.
    Lake Ohrid can be found

  • Villa Saraj

    Villa Saraj - Ohrid

    Villa Saraj nudi šarmantan vrt i panoramski pogled na Ohridsko jezero. Nalazi se na 200 metara od antičkog rimskog amfiteatra, crkve Svete Sofije i crkve Svetog Pantelejmona.
    Sve sobe u pansionu Villa Saraj imaju sopstvene balkone, kablovsku televiziju i sopstvena kupatila. Pojedine sobe imaju i dobro opremljenu čajnu kuhinju i mali dnevni boravak. Tu su i zajednička kuhinja i dnevni boravak od 30 m² sa kablovskom televizijom i besp

  • Villa Serz

    Villa Serz - Bitola

    Villa Serz offers pet-friendly accommodation in Magarevo, 38 km from Ohrid. The property boasts views of the mountains and is 50 km from Palaios Agios Athanasios. Free private parking is available on site.
    The holiday home has 3 bedrooms and 4 bathrooms, equipped with a bath, a bath or shower and a hair dryer. There is a seating area, a dining area and a kitchen complete with a dishwasher and an oven. A flat-screen TV with cable channels

  • Villa Square Ohrid

    Villa Square Ohrid - Ohrid

    Villa Square Ohrid nalazi se na Ohridskom jezeru. U ponudi su vrt, restoran, besplatan bežični internet i besplatno korišćenje klima-uređaja. Autobuska stanica je udaljena 500 metara.
    Smeštajne jedinice u vili Square obuhvataju flat-screen TV sa kablovskim kanalima i kupatilo sa tušem. Apartman tipa "suite" takođe sadrži prostor za sedenje sa sofom i frižider.
    Svakog dana se služi doručak. U večeri možete uživati u à

  • Villa St. Sofija

    Villa St. Sofija - Ohrid

    Vila St. Sofija nalazi se u samom centru Ohrida, na 100 metara od Crkve Svete Sofije i na 50 metara od plaže na Ohridskom jezeru. U ponudi ima besplatan bežični internet i besplatan privatni parking.
    Sve sobe u vili St. Sofija nude klima-uređaj, TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Opremljene su elegantnim starinskim nameštajem.
    Restoran vile Sofija poseduje privlačnu letnju terasu i služi veliki

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com