Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije Vila online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Villa Klia

    Villa Klia - Ohrid

    Villa Klia se nalazi u Lagadinu, na obali Ohridskog jezera i okružena je zelenilom. Smeštena je u samom podnožju planine Galičice koja je ujedno i nacionalni park. Sobe nude pogled na jezero ili na planinu.
    Sve sobe su klimatizovane i imaju sopstveno kupatilo, frižider, kablovsku televiziju i besplatan bežični internet.
    Doručak se služi svakog jutra, a na raspolaganju vam je i posluga u sobi.
    Ohridski aerodrom je udalj

  • Villa Konzuli

    Villa Konzuli - Bitola

    Located 30 metres from Bitola centre, Villa Konzuli offers free WiFi, a garden and a restaurant. Free parking spaces are available on site and the central bus station is 1 km away.
    The air-conditioned rooms at the Konzuli come with a flat-screen TV with cable channels, a minibar and a private bathroom with a shower. They also feature hardwood floors.
    Dinner can be enjoyed at the on-site restaurant serving Bulgarian cuisine. Several

  • Villa Lojza

    Villa Lojza - Ohrid

    Located in the Old Town of Ohrid and only 50 metres from the shore of the Ohrid Lake, Villa Lojza offers all accommodation units with balconies and free WiFI access.
    Overlooking the lake, rooms at Villa Lojza are air-conditioned and feature a flat-screen TV with cable channels. A minibar is also provided. Some rooms offer a mountain view as well. Modern private bathrooms are fitted with a shower and a hairdryer.
    Upon request, a brea

  • Villa Lollobrigida

    Villa Lollobrigida - Ohrid

    Villa Lollobrigida is a self-catering accommodation located in Ohrid, a 5-minute walk from the famous Kaneo Beach. Free WiFi access is available. The property is only 50 metres from the Ancient Theatre and 200 metres from the Samoil's Fortress.
    The apartment will provide you with a TV, air conditioning and a seating area. There is a full kitchen with an oven and a refrigerator. Featuring a shower, private bathroom also comes with a bath

  • Villa Magdalena

    Villa Magdalena - Ohrid

    Vila Magdalena je smeštena na 15 minuta hoda od Ohridskog jezera i starog gradskog jezgra. U ponudi ima klimatizovane smeštajne jedinice sa kablovskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom.
    Sve sobe poseduju balkon ili terasu, frižider i kuhinjsko posuđe. Pojedine dodatno uključuju električni rešo sa jednom ringlom i električni čajnik.
    Supermarket se nalazi odmah pored objekta, a raznovrsni restorani, kafići i bar

  • Villa Majda

    Villa Majda - Ohrid

    Offering free WiFi and a garden, Villa Majda is located in Peštani. Ohrid is 12 km away. Free private parking is available on site.
    There is also a kitchenette, fitted with an oven, toaster and refrigerator. There is a private bathroom with a bath or shower and shower in every unit. Towels are provided.
    Villa Majda also includes a barbecue. The property also offers special diet menus.
    A number of activities is offered in the

  • Villa Maria

    Villa Maria - Ohrid

    Villa Maria offers accommodation in Ohrid and is located 400 metres away from Lake Ohrid..
    All rooms include a flat-screen TV. Views of the mountains, lake or garden are featured in certain rooms. Each room is fitted with a private bathroom equipped with a shower.
    In close proximity to the property guests will find a grocery store and restaurants. The village of Elshani and National Park of Galichica are reachable within 2 km.

  • Villa Marta

    Villa Marta - Ohrid

    Vila Marta je smeštena u tihom delu Nacionalnog parka Galičica, na 2 minuta vožnje od Ohridskog jezera i plaže. Nudi besplatan bežični internet, otvoreni bazen i dečje igralište. Recepcija radi 24 sata dnevno, a parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.
    Sve smeštajne jedinice u vili Marta sadrže klima-uređaj, sopstveno kupatilo sa tušem i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Takođe imaju dobro opremljenu čajn

  • Villa Mesokastro

    Villa Mesokastro - Ohrid

    Vila Mesokastro je smeštena u istorijskom delu grada, na samo 300 metara od Glavnog trga u Ohridu. U ponudi ima sobe sa sopstvenim kupatilom i TV-om sa kablovskim kanalima. Većina smeštajnih jedinica poseduje namešten balkon s pogledom na jezero. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
    Na raspolaganju su vam zajednička terasa i natkrivena kuhinja u vrtu. Na manje od 10 minuta hoda nalazi se nekoliko plaža. Glavna

  • Villa Mia Suites

    Villa Mia Suites - Ohrid

    Vila Mia se nalazi u Starom gradu Ohrida, na 200 metara od plaže. Nudi besplatan bežični internet i smeštajne jedinice sa pogledom na Ohridsko jezero.
    Svi klimatizovani apartmani tipa "suite" opremljeni su mini-barom i imaju balkon. Sadrže sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i besplatnim toaletnim priborom.
    U vili je obezbeđen doručak, a prehrambenu prodavnicu i restoran možete pronaći u krugu od 30 metara od objekta.
    N

  • Villa Mila

    Villa Mila - Ohrid

    Vila Mila se nalazi na svega 200 metara od obale Ohridskog jezera. Objekat je udaljen 2 km od Aerodroma Ohrid i 10 minuta vožnje od centra grada. U ponudi su apartmani sa kompletno opremljenom kuhinjom, balkonom i pogledom na jezero.
    Apartmani u vili Mila sadrže 2 spavaće sobe i sopstveno kupatilo. Smeštajne jedinice obuhvataju dnevni boravak sa otvorenim kaminom i kablovskom televizijom.
    Opuštajte se na terasi u dobro uređeno

  • Villa Milka

    Villa Milka - Ohrid

    Villa Milka se nalazi svega 5 minuta hoda od centra grada Ohrida i nudi klimatizovane sobe sa sopstvenim balkonom, televizorom sa ravnim ekranom i besplatnim bežičnim internetom.
    Villa Milka nudi recepciju koja radi 24 sata dnevno, prevoz do/od aerodroma i iznajmljivanje bicikala. Tu je i besplatan parking objekta i kafe bar sa terasom gde gosti mogu uživati u osvežavajućem piću.
    Ohridski aerodrom je udaljen svega 20 minuta vo

  • Villa Mina

    Villa Mina - Ohrid

    Ova raznobojna vila u Lagadinu se nalazi na samom Ohridskom jezeru. Nudi otvoreni bazen i besplatan bežični internet. Klimatizovane sobe imaju sopstveni balkon, frižider i flat-screen TV.
    Vila Mina nudi izbor svetlih soba i studio apartmana sa popločanim podovima i modernim nameštajem. Sve sobe imaju pribor za pripremu toplih napitaka, a neke poseduju kompletno opremljenu kuhinju. Iz mnogih smeštajnih jedinica se pruža predivan po

  • Villa Natasha

    Villa Natasha - Ohrid

    Located in Orovnik Village, 500 metres from Ohrid Lake, Villa Natasha offers free WiFi, free public parking and a spacious garden with free barbecue facilities.
    All rooms are functionally furnished. Some rooms come with a TV and a private bathroom, while others share the bathroom facilities. A common well-equipped kitchen is provided. A shared terrace with outdoor furnishings is available.
    A restaurant and a caffeteria can be found

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com