Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije Vila online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Villa 919

    Villa 919 - Skopje

    Villa 919 is located in Skopje. Free WiFi access is available. A complimentary continental breakfast is also provided for guests. Private parking is possible on site and is free of charge.
    All carpeted rooms feature a wardrobe and heating. Some also have a seating area with a sofa, a refrigerator and a flat-screen TV. Bathrooms are private or shared.
    Villa 919 features a 24-hour front desk, a shared lounge and laundry services. Groc

  • Villa Afrodita

    Villa Afrodita - Ohrid

    Vila Afrodita je smeštena na 5 minuta hoda od Ohridskog jezera. U ponudi ima sobe sa besplatnim bežičnim internetom i javni parking u sklopu objekta. Nalazi se na 2 km od centra Ohrida.
    Sve sobe poseduju TV sa kablovskim kanalima. Pored toga sadrže kupatilo sa tušem ili kadom i besplatnim toaletnim priborom. Na raspolaganju vam je dobro opremljena zajednička kuhinja. Pojedine sobe imaju balkon.
    Restoran i prehrambena prodavnic

  • Villa Amsterdam

    Villa Amsterdam - Ohrid

    Vila Amsterdam u ponudi ima otvoreni bazen, natkrivenu terasu i sobe sa besplatnim bežičnim internetom i kablovskom televizijom. Pored toga nudi besplatnu uslugu prevoza sa Aerodroma Ohrid i sa Glavne autobuske stanice. U vili su vam besplatno na raspolaganju domaće voće, povrće i izvorska voda.
    Možete se opustiti na bazenu, opremljenom ležaljkama i suncobranima. U prostranom vrtu vile nalazi se pribor za roštilj. Vila Amsterdam

  • Villa Bella Ella

    Villa Bella Ella - Ohrid

    Villa Bella Ella offers pet-friendly accommodation in Ohrid. Ancient Theatre of Ohrid is 100 metres away.
    There is a seating and/or dining area in some units. There is also a kitchen, fitted with a refrigerator. There is a private bathroom with a bath or shower and shower in each unit, along with free toiletries and a hair dryer. Towels are provided.
    Villa Bella Ella also includes a barbecue.
    Samoil's Fortress is 100 metres fr

  • Villa Blazeski

    Villa Blazeski - Ohrid

    Located in Ohrid, 250 metres from the lake and 2 km from Samoil´s Fortress and the town´s Ancient Theatre, Villa Blazeski offers free WiFi and a garden with a terrace. Public parking spaces are available on site free of charge.
    The rooms at the Blazeski all come with a refrigerator, cable TV and parquet flooring. They also features private bathroom facilities and some have a balcony.
    Several restaurants, bars and shops can be foun

  • Villa Boban

    Villa Boban - Ohrid

    Izgrađena 2010. godine u tipičnom ohridskom stilu, ova luksuzna vila smeštena je na 5 minuta hoda od centra grada i na 1, 5 km od Ohridskog jezera. U ponudi ima bazen sa besplatnim ležaljkama, hidromasažnu kadu i teretanu.
    Besplatan bežični internet dostupan je u celoj vili Boban. Gosti takođe mogu koristiti zajedničke kuhinje, koje se nalaze na svakom spratu.
    Sve sobe nude spoj modernih elemenata i nameštaja u starinskom s

  • Villa Celus

    Villa Celus - Ohrid

    Vila Celus nalazi se na par minuta hoda od obale Ohridskog Jezera i na 1 km od starog grada, od kojih oba pripadaju Svetskoj baštini UNESCO-a. Studiji sadrže sopstveni balkon.
    Svi klimatizovani studiji sadrže čajnu kuhinju, trpezarijski deo i deo za sedenje sa TV-om sa kablovskim kanalima. Kupatila imaju tuš.
    Gosti mogu besplatno koristiti privatni parking i bežični internet, dostupan širom vile Celus. Dobrodošli ste da se

  • Villa Chingo

    Villa Chingo - Ohrid

    Vila Chingo je smeštena na obroncima planine Galičice, na 150 metara od Ohridskog jezera. Nudi živopisan pogled na jezero, besplatan parking i bezbedan parking za motocikle, kao i besplatnu uslugu prevoza. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama.
    Sve sobe su funkcionalno nameštene i obuhvataju sopstveni balkon sa pogledom na prirodu ili na jezero. Smeštajne jedinice uključuju sopstveno kupatilo sa tušem, a fen

  • Villa Classik

    Villa Classik - Ohrid

    Vila Classik se nalazi u Ohridu, na 2 km od centra grada i na 3 km od Ohridskog jezera pod zaštitom Uneska. Objekat poseduje restoran i baštu sa terasom. Nudi besplatan bežični internet i smeštajne jedinice sa balkonom.
    U okviru objekta na raspolaganju su sobe, apartmani tipa "suite" i apartman. Sve smeštajne jedinice sadrže TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.
    Stari

  • Villa Darko - VIP Accomodations

    Villa Darko - VIP Accomodations - Ohrid

    Featuring free WiFi and air conditioning, Villa Darko - VIP Accomodations is located in Ohrid, 1.2 km from Ancient Theatre of Ohrid. The accommodation features a hot tub. Samoil's Fortress is 1.3 km from the property.
    The accommodation features a flat-screen TV. There is a seating and/or dining area in some units. There is also a kitchen, equipped with a dishwasher, toaster and refrigerator. Towels are available.
    Villa Darko - VIP A

  • Villa Dea

    Villa Dea - Ohrid

    Vila Dea nalazi se pored samog jezera, na svega 200 metara od centra grada. U ponudi je prvoklasni smeštaj sa modernim, domaćim enterijerom i divnim pogledom na jezero.
    Smeštaj u objektu Dea karakterišu tople boje, kvalitetan nameštaj, parket i obilje prostora. Vila raspolaže sopstvenom turističkom agencijom koja nudi iznajmljivanje automobila i bicikala, izlete brodom i obilaske ovog prelepog regiona.
    Dan možete započeti k

  • Villa Diamond

    Villa Diamond - Bitola

    Smešten u srcu Bitolja, pored Crkve Svetog Dimitrija, hotel Villa Diamond raspolaže udobnim sobama i restoranom. Gosti mogu koristiti besplatan parking u okviru objekta, kao i besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama.
    Sve sobe u hotelu Diamond su uređene u toplim bojama i sadrže nameštaj od tamnog drveta. U pogodnosti spadaju TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i radni sto. Pojedine sobe takođe sadrže klima-uređaj

  • Villa Dihovo

    Villa Dihovo - Bitola

    Hotel Villa Dihovo je smešten u šarmantnoj seoskoj kući, na tihoj lokaciji u brdima, na 8 km od centra Bitolja. Nudi školu skijanja, sobe sa besplatnim bežičnim internetom i besplatan privatni parking.
    Sobe u hotelu Villa Dihovo ukrašene su domaćim kamenim skulpturama i drvenim umetninama kako bi se postigao osećaj topline. Svaka soba uključuje mini-bar, kao i tuš i toaletni pribor.
    Gosti mogu da uživaju u opuštanju u p

  • Villa Dislieski-Maki

    Villa Dislieski-Maki - Ohrid

    Vila Dislieski-Maki nalazi se na samo par koraka od Ohridskog jezera. U ponudi su klimatizovani apartmani sa balkonom i besplatnim bežičnim internetom. Gostima je takođe na raspolaganju besplatan prevoz sa aerodroma. Do Starog grada se pešice stiže za samo 7 minuta, a bicikle možete iznajmiti u okviru objekta.
    Sve smeštajne jedinice su strogo nepušačke i obuhvataju TV sa kablovskim kanalima, kupatilo sa tušem i radio. U svakoj

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com