Apartmani Ohrid

-

Apartmani Skoplje

-

Apartmani Dorjansko jezero

-

Apartmani Popova Šapka

-

Apartmani Bitolj

-

Apartmani Tetovo

Smeštaj u gradovima


kupujem prodajem oglasi


Pronađi smeštaj - sobu ili apartman u Makedoniji
Ukucajte pojam koji tražite:
Izberite Grad lokaciju:
Tražim: sobe    apartmane    hotele    hostele    motele    vile    stanove

Rezervacije Hostela online za Makedoniju - placanje online

Smeštaji koji se prikazuju na ovoj stranici su smesštaji sa Booking.com sajta gde imate mogućnost da direktno proverite dostupnost svakog smeštaja i da rezervišete smeštaje online. Klikom na bilo koji link, bićete preusmereni na Booking.com stranicu tog smeštaja.
  • Residence Krstanoski

    Residence Krstanoski - Ohrid

    Rezidencija Krstanoski se nalazi u mirnom kraju u Ohridu. Nudi kompaktne sobe sa besplatnim bežičnim internetom i kablovskom televizijom. Objekat je udaljen 500 metara od centra grada i 800 metara od Starog grada.
    Gosti mogu da koriste zajedničku opremu za roštilj na terasi. Najbliži restoran i pijaca sa svežim voćem nalaze se u krugu od 400 metara od objekta Krstanoski.
    Srednjovekovna Samuilova tvrđava i nekoliko drugih ist

  • Royal Hostel

    Royal Hostel - Skopje

    Hostel Royal se nalazi u Skoplju, na 4, 5 km od centra grada. U ponudi ima besplatan bežični internet. Gostima su na raspolaganju besplatni čaj i kafa, a u okviru objekta služi se kontinentalni doručak.
    Sve smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje sa stolom i stolicama. Gosti koji borave u spavaonicama mogu koristiti zajednička kupatila, dok svaka soba raspolaže sopstvenim kupatilom.
    Možete besplatno koristiti sef na rece

  • Shanti Hostel

    Shanti Hostel - Skopje

    Smešten u centru Skoplja, na svega 7 minuta hoda od Trga Makedonije, hostel Shanti nudi klimatizovane sobe i besplatan bežični internet. Kontinentalni doručak služi se svakog jutra u trpezariji.
    Restorani, tržni centri, muzeji i barovi nalaze se na pešačkoj udaljenosti. Gosti se mogu šetati uz reku Vardar, koja protiče blizu hostela Shanti.
    Sobe su uređene u veselim bojama i sadrže drvene podove, ormare na zaključavanje

  • Shanti Hostel 2

    Shanti Hostel 2 - Skopje

    Only 120 metres from the Vardar Riverbank, Shanti Hostel 2 is located in a quiet part of Skopje. Featuring free Wi-Fi and free parking, it offers air-conditioned rooms with bright colours, hardwood floors and a safe.
    A fully equipped kitchen with free coffee and tea facilities can be used for meal preparation. Guests can relax in a living room with a TV, DVD player, games and books. A computer room with free internet is also available.

  • The Comfy Hostel

    The Comfy Hostel - Skopje

    Set in a residential area in Skopje, 1 km from the Clinical Centre and a 15-minute walk from the city centre, The Comfy Hostel offers free WiFi, a 24-hour front desk and a garden with barbecue facilities. Free parking spaces are available on site.
    The rooms at the Comfy Hostel are functionally furnished and come with carpeted floors and private bathroom facilities. Some also feature a small seating area. A common lounge area is provided,

  • The Village Hostel

    The Village Hostel - Ohrid

    Hostel The Village smešten je u Ohridu, na 4 km od jezera i nudi spavaonice i sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Gostima je u bašti na raspolaganju mali sezonski bazen na naduvanje. Parking u okviru objekta možete besplatno koristiti.
    Sobe u hostelu The Village imaju zajedničko kupatilo. Dostupan je i balkon. Gosti mogu koristiti zajedničku kuhinju s opremom za samostalnu pripremu hrane. U ponudi je i zajednički dnevni borav

  • Unity Hostel

    Unity Hostel - Skopje

    Moderan hostel Unity je smešten u srcu Skoplja, na 5 minuta hoda od Glavnog trga, Stare čaršije, tvrđave Kale i Muzejske četvrti. U ponudi ima zajednički salon i računare koje besplatno možete koristiti. Bežični internet je takođe besplatan.
    Sobe poseduju ormane i ortopedske dušeke. Kupatila i toaleti su zajednički.
    U hostelu Unity možete rezervisati izlete i koristiti usluge aerodromskog prevoza i perionice veša. Obe

  • Universe Hostel

    Universe Hostel - Skopje

    In a quiet location only a 10-minute walk from the centre of Skopje, Universe Hostel features a garden, a shared living room with cable TV, and free WiFi. Free parking is available on site.
    Rooms feature lockers and overlook the garden. Linen and towels are provided, and bathrooms are shared. A washing machine can be used free of charge.
    Hostel Universe features a shared kitchen for self-catering, and free coffee and tea are provide

Novi smeštaji na sajtu

Preporučujemo smeštaje

Akcije i popusti

Slike Makedonije
Objavite sliku vašeg mesta Makedonije.

Tražite smeštaj?
Objavite potražnju smeštaja za željeno mesto u Makedoniji

Nemate s kim na odmor ove godine?
Objavite potražnju za osobama s kojima biste putovali.

Podelite troškove prevoza. Objavite slobodna mesta. Pronađite vozača.

  • Apartmani Gero
    Petar, Krusevac
    Odlican polozaj, srdacni domacini, nasa preporuka za boravak....
  • Vila Dan-Dar
    Zorica Suda, Beograd
    Dve godine smo boravili u apartmanima Dan Dar u Dojranu i imamo samo reci hvale. Domacini su veoma ljubazni a objekat je izuzetno lep sa bezbroj lepi...

Komentari posetioca


Booking.com